Alınan bilgiye göre Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören 77 yaşındaki Hacı Elmas Ezer dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Miyanesultan Köyü’nden gelme Muharrem Ezer’in eşi, Çorum eski MİSİAD Başkanı, Real Rezidence Otel ile Ata Apart işletmecisi Selahattin Ezer ile birlikte Alaaddin Ezer, Güldane Kurt ve Fadime Kaplan’ın anneleri olan Elmas Ezer’in cenazesi bugün saat 11.00’de Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınarak Ulucami’ye getirildi. Burada Öğle Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından ise Ulumezar’da toprağa verildi.

Aynı cenaze namazında elektrikçi esnafı Akçakaya Köyü’nden gelme Recep, Murat, Adem ve Aydın Geldi’nin babaları Yusuf Geldi ile Cemal, Hasan ve Hüseyin Kıdış’ın Devlet Hastanesi’nden emekli babaları Şükrü Kıdış’ın cenaze namazı da kılındı. Yusuf Geldi ile Şükrü Kıdış da Ulumezar’da toprağa verildi.

Cenaze namazlarına MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı ve eski İl Başkanı Mehmet Akif Aras, CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı ve eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, Sungurlu eski Belediye Başkanı Fevzi Örslü, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇORUM HABER, merhumlar ve merhumeye Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim