Dalgıçlar Otel’de düzenlenen gece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kaybedilen aile bireyleri için saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

Gelenekleştirilen bu toplantılar sayesinde ailenin birlik ve beraberliğinin bütün ülkede örnek teşkil ettiğinin ve bunun gurur duyulacak bir şey olduğunun ifade edildiği gecede bu toplantıların yapılmasında önemli bir çalışma yürüterek organizasyonu sağlayan Handan Haboğlu’ya katılımcılar teşekkürlerini ilettiler.

Handan Haboğlu da bu gecelerde aile bireyleri ile bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Gecenin organizasyon görevini üstlenen Handan Haboğlu ve bu birlikteliği sağlamak adına önemli çalışmalar yapan ÇORUM HABER köşe yazarı İsmail Haboğlu, bu geleneksel gecelerin yıllar sonra torunları tarafından da devam ettirilmesini arzu ettiklerini kaydettiler.

Gerçekleştirilen etkinlikte aile bireyleri müzik eşliğinde gece boyunca eğlenerek bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

SOYAĞACI KİTAPLAŞTIRILACAK

Haboğlu ailesinin bir arada olması için yıllardır büyük emekler harcayarak ailenin soy ağacını hazırlayan İsmail Haboğlu’nun bu çalışması kitaplaştırılacak.

2017 Geleneksel Toplantısının değerlendirmesiyle ilgili görüşmeler aşamasında ailenin İsmail Haboğlu tarafından hazırlanan ve 9 kuşağı içeren, üç ciltlik soyağacının kitap olarak bastırılmasına karar verildiği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim