17 Eylül 1985 tarihinde yayın hayatına başlayan ÇORUM HABER, geride kalan 32 yıl boyunca, Atatürk ilkelerinden, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne, ay yıldızlı bayrağımıza sadakatten, demokrasi, hukukun üstünlüğü, toplumsal barış ve özgürlük ideallerinden hiç ödün vermeden, “Çorum’un aydınlık yüzü” olmaya daima özen gösterdi.

İlk gün belirlediğimiz “Çorum’u sevenlerin gazetesi” sloganımızı, gerçek manada hak etmiş olduğumuzu görmekten mutluluk duyarak 33. yıla adımımızı atıyoruz. Zira, Çorum halkının duygu ve beklentilerine tercüman olarak, “Çorum için” mücadele veren bir gazete olduğumuz, bugün herkes tarafından kabul ediliyor.

*** Kaderde, tasada ve kıvançta ortak bir ulusal beraberlik anlayışı içinde, “Büyük Çorum” bayrağını hiçbir yılgınlığa kapılmadan sonsuza kadar taşıma kararlılığıyla 33. yılımıza girerken, BAYTAŞ A.Ş.’nin yöneticileri ve ortakları başta olmak üzere, Çorum’un “denge unsuru” ÇORUM HABER’e inanan, güvenen, güç veren herkese, bir kez daha şükranlarımızı, saygılarımızı sunuyoruz.

Editör: TE Bilisim