TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ile birlikte standı gezen Recep Gür, firma sahibi M. Vahdettin Küçükbenli'den fuar ve firmaları hakkında bilgi aldı.

1980 yılından bu yana arıcılık sektöründe faaliyet gösteren BenkaArıcılık’ın bu zaman zarfında çok başarılı işlere imza attığını gördüklerini ifade eden Başkan Gür, Çorumlular olarak kendileri ile gurur duyduklarını kaydederek, “Çorumlu firmaların yaptıkları üretim ve ihracat ile ekonomimize katkı sağlaması bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Benka Arıcılık Sahibi M. Vahdettin Küçükbenli ise, işletme olarak Ar-Ge çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve her türlü arıcılık ekipmanlarını üretir hale geldiklerini belirterek, bugün Benka Arıcılık olarak 32 çalışanı ile yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışında da 21 ülkeye satış yaptıklarını söyledi.

Fuar ziyaretinde ÇESOB Başkanı Recep Gür’e Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ile Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer de eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim