Kebabçızade’de gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın yanı sıra Vali Mustafa Çiftçi, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Kooperatif Başkanları ve yöneticileri ile Oda Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Esnaf ve sanatkârların içinde bulunduğu sorunların istişare edildiği toplantıda ilk olarak Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, son çıkan yönetmelik ve genelgelerle ilgili bilgiler verdi. Esnaf ve sanatkârların talep ve beklentilerini dinledi.

Daha sonra söz alan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye ve dünyadaki mazlum ülkeler için önemine değindi.

Toplantının sonunda ise ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya bakır ibrik ve Saat Kulesi işlemeli bakır tablo hediye edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim