Recep Gür yeniden TESK Başkanı seçilen Palandöken ile yönetime giren Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ’ı kutladı.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)’in 20. Olağan Genel Kurulu’nda 3. kez Başkanlığa seçilen Bendevi Palandöken’i kutladı.

Beraberinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Kolaylı, Nesimi Özkubat, Burhan Balcı, Fevzi Bilgin ve Selami Koçyiğit’le birlikte TESK’in 20. Olağan Genel Kurulu’na katılan ÇESOB Başkanı Recep Gür, aynı zamanda TESK’in Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ’ı da tebrik ederek, görevinde üstün başarılar diledi.

Bilindiği üzere Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK)’in 20. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılıyla Grand Ankara Oteli’nde gerçekleşmiş, Genel Kurul’da mevcut Başkan Bendevi Palandöken tek liste halinde seçime girmişti.

Yapılan seçimler sonucunda 711 Genel Kurul delegesinden 671 delege oy kullanmış, 72 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde 599 geçerli oyun tamamını alan Bendevi Palandöken 3. kez Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanlığına seçilmişti. (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim