Misyonunu, “güneş enerjisini gündelik hayata taşıyacak doğa dostu uygulamaları insanlarla buluşturmak” olarak tanımlayan Sunbank, Türkiye’de yeni bir dönemi başlatıyor.

Doğaya saygılı çevreci ürünler ile cep telefonlarından bilgisayarlara hatta araç akülerine kadar günlük hayatımızın ayrılmaz parçalarını güneş enerjisi ile şarj etmeyi hedefliyor.

Şirket CEO’su Veysel Sarıkaya, “İnsanların priz arama derdine çevreci ürünlerle son vereceğiz. Yenilenebilir güneş enerjisinin kullanım alanlarının arttırılması konusunda çevreci ürünler geliştiriyoruz.” dedi.

Güneş enerjili şarj aletleri Mars ve SunBag ile kullanıcılar artık priz arama derdinden kurtulacak ve her yerde enerji ihtiyacını karşılayabilecek. Kullanıcılar Mars ile tablet ve cep telefonlarını, SunBag’ler ile laptoplarına kadar daha kapsamlı enerji ihtiyacı duyan cihazlarını şarj edebilecek. Bu ürünlere ek olarak 10 dakika güneş enerjisi ile şarj edilip 30 dakika kesintisiz ve kaliteli müzik keyfi yaşatacak SunTune kablosuz hoparlör ise tüm dış mekânlarda müziğin hep yanımızda olmasını sağlayacak.

(Aliye ÖNCEL)
 

Editör: TE Bilisim