Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Yöneticileri, Birliğin ve Çorum esnafının sorunlarının çözümü noktasında Ankara’da sürdürdüğü temaslarına devam ediyor.
ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, hem esnafın sorunlarını aktarmak hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı’yı ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut ve Necmettin Uzun’un hazır bulunduğu ziyarette Başkan Vekili Recep Gür, Bakan Aşcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken ayrıca Birliğin ve Çorum esnaf ve sanatkarının içinde bulunduğu sorunları aktarma fırsatı buldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Cenap Aşcı ise, Çorum esnafının sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.
Milletvekili Kurt ile ÇESOB yöneticileri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı da ziyaret ederek, bir süre görüştüler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim