Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan 23 Nisan Şenliği Kültür Balo Salonu’nda düzenlendi. 23 Nisan programına yoğun ilgi gösteren öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı.

Gülenyüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ferhat Öztürk, 23 Nisan’a öğretmen ve öğrencilerin büyük emekleri ile hazırlandıklarını ifade ederek; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bugünü çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocukların küçük yaşta eğitilerek milli değerlerin kazandırılmasında bu tür etkinliklerin gerekli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle çocuklarımıza bayram coşkusuyla milli değerlerini tanıma ve sahip çıkma becerileri kazandırmaya çalıştık. Çocuklarımızla birlikte şenlik havasında öğrenciler ve velilerimizle eğlenelim istedik. Yaptığımız bu etkinlikte özel çocuklarımızın bu günü hak ettikleri gibi geçirmesini, onların bayramı olduğunu ve mutluluklarını görmek bizim için en büyük gururdur” diye konuştu.

Şenliğe katılan, tüm veliler adına konuşma yapan öğrenci velisi Serap Meriç ise “Bize bu mutlu günü armağan ederek, çocuklarımızı unutmadığı ve büyük emek vererek çocuklarımızın eğlenmesini sağladığı için tüm Gülenyüz Rehabilitasyon Merkezi ailesine teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Düzenlenen şenlikte Zihin Engelliler Alan Öğretmeni Hüseyin Öztürk koordinatörlüğünde okul öğrencileri dans gösterileri ve sahne şovlarıyla ailelere duygulu anlar yaşattı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim