Proje kapsamında öğrencilerin hatıra fotoğrafları gönüllü olarak çekilecek. Proje ekibi Stüdyo Eymen sahibi Evrim Balaman Bayar, Eğitim Gönüllüsü Arzu Saraloğlu Öztekin ve Fotoğrafçı Kaan Yücel, Mecitözü Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru'’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Evrim Balaman Bayar, “Gülen Yüzler” projesi kapsamında Mecitözü’ne bağlı Işıklı Köyü'ne giderek oradaki öğrencilerin hatıra fotoğraflarını gönüllü olarak çekeceklerini belirtti. Köyde eğitim gören öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımı yapmayı da düşündüklerini anlatan Evrim Balaman Bayar, projeye Çorumlu hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini dile getirdi.

Kaan Yücel de hayırseverlere seslenerek yardımda bulunmak isteyenlerin 22 Aralık’a kadar Bahabey Caddesi Mavisu Apartmanı No 51'deki Stüdyo Eymen veya Şenyurt 1.Sokak 6 /B adresinde Kaan Yücel Fotoğrafçılık’a ulaşmasını istedi.

Eğitim Gönüllüsü Arzu Saraloğlu Öztekin ise uzun yıllardır gönüllü olarak ihtiyaç sahibi öğrenciler için çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirerek projeye herkesin desteğini istedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru ise proje kapsamında öğrencilere yapılacak olan yardımlardan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, proje ekibine “Alan el ile veren el arasında köprü olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim