AKP Kadın Kolları İl Teşkilatı’nın daveti üzerine Çorum’a gelen Eski Devlet Bakanı Güldal Akşit’i partililer sevgi gösterileri ile karşıladı.
Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda partililere hitap eden Akşit, 7 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.
Toplantı öncesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ettiğini ve karşılaştığı tablo karşısında çok memnun kaldığını belirten Akşit, “Çorum’da çok güzel faaliyetler yapıldığına şahit oldum. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü tebrik ediyorum. Engelsiz Yaşam Merkezi tüm Türkiye’ye örnek bir merkez olmuş” diye konuştu.
7 Haziran Seçimlerine çok az bir zaman kaldığını hatırlatarak, AKP’li kadınlara çeşitli uyarılarda bulunan Güldal Akşit, “Sizlerden ricam sandıkları ihmal etmeyin. Ve sakın ha sakın ‘Biz nasıl olsa kazanırız’ havasına girmeyin. Hiçbir yerde ve hiçbir ortamda da Ak Parti’nin rakiplerini küçümsemeyin. Bunlar bir şey yapamaz, bunlardan bir şey çıkmaz dediğiniz kişiler, bir araya gelirler, el ele verirler, kol kola girerler” dedi.
Eski Devlet Bakanı Güldal Akşit konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Her bir seçim, iktidar partisinden bir şeyler alıp götürürken Ak Parti, her seçimde oylarını artırdı. Bunda en büyük başarı, Ak Parti’nin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ındır. Muhtar dahi olamaz dedikleri kişi cumhurbaşkanı oldu. Herkes milletvekili olabilir, genel başkan olabilir fakat lider olamaz. Lider olmak Allah vergisidir.
7 Haziran Seçimlerinde 4. iktidar dönemini yaşayacağız. Rengimiz ve inancımız farklı olsa da, Türk, Kürt, Çerkez, Alevi, Sunni, bizler hep birlikte Türkiye’yiz. Aramıza nifak sokmaya çalışanlara pabuç bırakmayacağız. Bizler dik durursak bu şer çeteleri hiçbir şey yapamazlar. Çorum bu seçimleri en iyi derecede alacak ve milletvekillerini Ankara’ya gönderecektir. Sizlere güveniyorum” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim