Gülbazlar Sıhhi Tesisat “Sanatın ve teknolojinin buluştuğu adres” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Gülbazlar Sıhhi Tesisat, şimdi de kombine kanal temizleme aracı (vidanjör) ile Çorum halkına hizmet sunmaya başladı.
Gülbazlar Sıhhi Tesisat ortaklarından Kamil Gülbaz, yeni kombine kanal temizleme aracı ile 150 bar suyla kanalizasyon açma ve tıkanan logarların vakum gücüyle temizlenmesi gibi işlemleri süratle gerçekleştirdiklerini belirterek ayrıca otel, bağ ve villa gibi yerlerdeki fosseptik çukurlarının 150 metre mesafeden temizleme imkânı bulunduğunu aktardı.
Kamil Gülbaz, geçtiğimiz yıl Çorum’a ilk kez hidrolikli ve raylı beton kesme makinesi getirdiklerini anımsatarak, 20 yıldır bulundukları sektörde her geçen gün yeniliklere ayak uydurarak Çorumlular’a en kaliteli hizmeti sunmayı kendilerine ilke edindiklerini söyledi.
Uzman ve donanımlı kadrolarıyla hizmet sunduklarını vurgulayan Kamil Gülbaz ayrıca her türlü doğalgaz ve sıhhi tesisat işlerinin yanı sıra yüksek basınçlı hava ile sondaj kuyuları temizliği, dizel kompresörlerle kırım-yıkım işlemleri, derz kesme ve karotla beton delme hizmeti verdiklerini de hatırlattı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim