Rüstem Eren Parkı içerisinde verilen iftar yemeğine AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Milletvekili adayı Serap Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun ve binlerce vatandaş katıldı.

“GÜLABİBEY’E 23 MİLYONLUK YATIRIM YAPIYORUZ”

İftar yemeği öncesinde konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Gülabibey Mahallesi’ne en güzel şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi. Gülabibey Mahallesi’ne yapılan yatırımlardan da bahseden Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye’ye iletilen eksikliklerin de bir an evvel giderilmesi için gayret göstereceklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Bu yıl mahallerimizde yine gönül sofraları kurduk. Kardeşlerimizle, ailelerimizle birlikte; samimi sofralarda buluşmaya devam ediyoruz. Gülabibey Mahallesinde 4. mahalle iftarımızı yapıyoruz. Gülabibey Mahallemiz şehrimizin en büyük mahallelerinden bir tanesi. Biz de Çorum Belediyesi olarak diğer mahallerimizi olduğu gibi, Gülabibey Mahallemizi de hizmetlerimizle süslüyoruz. Buraya kültürel, sanatsal faaliyetlerin yapılabildiği, eğitim – öğretim kurslarının düzenlenebildiği, resim, dikiş, nakış, sanat kurslarının düzenlenebildiği çok güzel bir Mahalle Kültür Merkezi kazandıracağız. Mahallemize 23 milyon TL’lik bir yatırım yapıyoruz. Diğer mahallelerimizde bulunan merkezler gibi burası da Gülabibey’de bir yaşam merkezi olacak. Bunların dışında yolların yapımına, park ve bahçelerin bakımlarına devam ediyoruz.”

GÜLABİBEY’DEN OY ARTIŞI BEKLİYORUM

Çorum Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşma yapan AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Gülabibey Mahallesi’nin AK Partiye %85’e yakınının oy verdiğini ve 24 Haziran seçimlerinde oy oranın bu oranın üstüne çıkması temennisinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Gülabibey Mahallesi’nin seçimlerde en çok oy aldıkları mahallelerden biri olduğunu belirterek, “24 Haziran seçimlerinde geçen seçimlerde verdiğiniz oy oranının üzerine çıkarak çok iyi bir sonuç alarak rekor kıracağınıza inanıyorum. Eksikler bir şekilde tamamlanır. Bu seçim bütün dünyanın gözünün Türkiye’nin üzerinde olduğu bir seçim. Bütün Müslümanların umudu Türkiye” dedi

Gülabibey Mahalle Muhtarı Hikmet Durgun mahallelerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Zeki Gül’e hem belediyenin yapmış olduğu hizmetler için hem de mahalle sakinlerini iftar sofrasında buluşturduğu için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül iftar yemeğinin ardından, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri ile birlikte Rüstem Eren Parkı içerisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim