Gülabibey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ramazan Ayı yardımları için kolları sıvadı.
Hayırseverler ile muhtaç aileler arasında hayır köprüsü kuran Gülabibey Derneği, yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle yardım kampanyası başlattı.
Kampanya hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Yunus Erdal, Çorumlu hayırseverlere seslenerek, “Ramazan’da muhtaçları unutmayın” çağrısında bulundu.
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Ramazan Ayı faaliyetlerini planladıklarını anlatan Yunus Erdal, hayırseverlerin desteğiyle bu yıl da iftar pidesi ve gıda paketi yardımlarını sürdürmeyi hedeflediklerini açıkladı.
İyilik gönüllüsü mahallelilerin bir araya gelerek kurduğu Gülabibey Derneği’nin yaklaşık 4 yıldır muhtaçların yanında olduğunu vurgulayan Erdal, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Gülabibey Derneği olarak veren el ile alan el arasında köprü oluşturduk. Hayırseverlerin desteği ile yürüttüğümüz çalışmalar dahilinde şehir merkezinin yanı sıra köylere dahi yardım ulaştırıyoruz. Daha önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere yönelik yardımlarımız devam ediyor.
Ramazan Ayı öncesinde Gülabibey Mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm hayırseverlere sesleniyor ve yardıma muhtaç aileler için ele ele vermeye davet ediyoruz.
Evlerinde ihtiyaç fazlası kullanılabilir durumda giysi, ayakkabı ve kuru gıda maddesi olanlar bağışlarını Malazgirt Sokak’taki Gülabibey Mahallesi eski muhtarlık bürosunda faaliyet gösteren Derneğimize ulaştırabilirler.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim