AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni’nde bu yıl 500 çocuğun sünnet ettirilmesi ve ülke gündeminde yer alan terör konusunda değerlendirmede bulundu.
Yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, il belediyelerinde olduğu gibi diğer AK Partili ilçe belediyelerde de AK Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar gereği, ülke genelinde terör odaklarının saldırıları sonucu yaşanan olaylar nedeniyle eğlence vb. gibi etkinliklerin iptal edildiğini hatırlattı.
Bekiroğlu, “Ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlar fırsat buldukça, hain ellerini Türkiye’nin üzerine uzatarak karıştırmaya çalışıyorlar. Bir aydır ülkede yaşananları görüyoruz. Sadece ülkemizde değil, bölgede de yaşananları görüyoruz. Kendimize geldiğimizde birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Ruhunu Kandil’e teslim eden o siyasi partiye de millet gereken cevabı verecektir” dedi.

“MİLLET OLARAK BU EMELLERİ AŞACAĞIZ”

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği sünnet etkinliğinde bir kısım eğlence etkinliklerinin sadece çocuklar için dar kapsamda yapıldığını ifade eden Bekiroğlu, diğer yapılan etkinliklerin iptal edildiğini, bunun sebebinin de ülkemiz üzerinde hain emelleri olanların yüz yıllardır bu emellerinden vazgeçmeyerek, her fırsatta bu ülkeyi karıştırmak için hain ellerini uzatıp ülkede kaos ve kargaşa çıkartmak için fırsat kollamaları olduğunu kaydetti. Bekiroğlu, millet olarak bu elleri aşacağımıza vurgu yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZ NE KADAR İYİ EĞİTİLİR,
GELECEĞİMİZ O KADAR EMİN ELLERDE OLUR”

Belediyenin düzenlediği sünnet etkinliği ile 500 çocuğun erkekliğe adım atmasına katkı sağladığını söyleyen İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ülkemiz geleceğinin teminatı olduğunun bilincinde olan partimiz her anlamda çocuklarımızın yanında olmaya devam edecektir. Çocuklarımız iyi yetiştirilirse, güzel bir eğitim alırsa, ülkemizin geleceği, milletimizin geleceği emin ve güvenilir ellerde olacaktır” ifadelerini kullandı.

“GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN PARTİMİZ
YİNE MİLLETLE BU OYUNU BOZACAK”

Erkekliğe adım atan çocukların aileleriyle birlikte refah seviyesi yüksek bir Türkiye içinde yaşamalarına parti olarak katkı sağlamak için mücadele ettiklerini vurgulayan Bekiroğlu, “Yavrularımızın gelecekleri için atılan her önemli adımda birileri ülkemizin geleceğinin refah seviyesini bozmak için uğraşsa da bizler bu oyunları bozarak çocuklarımızın aydınlık yarınlarına halkımızın desteğiyle ile ulaşacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Çünkü gücünü milletten alan partimiz yine milletimizle bu oyunu bozacaktır. Şer odaklarına fırsat vermeyecektir” diye konuştu.

“GEREKTİĞİNDE TEK VÜCUT
OLMASINI BİLEN BİR MİLLETİZ”

Müslüman toplumlarının muhtaç bir hayat yaşamasını isteyen şer odaklarının ülkemizin geleceğini karartmak için ellerinden geleni yaptığına dikkat çeken Bekiroğlu, “Bunun sebebi ülkemizin jeopolitik konumu Asya’yı Avrupa’ya bağlayan bir konumda olmasıdır. Ne ülkemizde ne de Müslüman toplumlarında bu şer odaklarının emellerine ulaşmasına müsaade etmeyeceğiz. Bunu milletimizin desteği ile yapacağız, çünkü ülkemiz gerektiğinde tek vücut olmasını bilen bir millettir” şeklinde konuştu.

“ÜLKENİN BAŞINDA HALKI İÇİN HİZMET
EDEN GÜÇLÜ LİDERLERİMİZ VARDIR”

AK Parti olarak; halkın yaşam kalitesini artırmaya, çağdaş ve modern bir hayat sürmesi için çalışan ve çalışmaya da devam eden neferler olduklarını belirten Bekiroğlu, şer odaklarına devlet ve parti olarak asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Bekiroğlu, “Bu oyunları bozacak bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, Genel Başkanımız vardır. Ülkemizin başında halkı için hizmet eden güçlü liderlerimiz vardır ve bu oyunlar bozulacaktır” açıklamasında bulundu.

“AYRIM YAPMAYAN TEŞKİLATIZ”

Toplumun her kesimini kucaklayan ayrım yapmadan hizmet eden hizmet etmek için çalışan teşkilatlar olduklarını anlatan Bekiroğlu, “Yaşlılarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, ailelerimiz ve çocuklarımız için mutlu bir gelecek kurmanın çabası içindeyiz. Bunun içinde tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Bekiroğlu, “Bu vesileyle sünnet olacak tüm çocuklarımıza uzun ömürler diliyor, sağlık, huzur, mutluluk ve refah içinde bir ömür sürmelerini temenni ediyor, sünnet şölenimizin Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim