“Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi: Mustafa Kutlu” programı için ilimize gelen eski Tarım Bakanı Sami Güçlü, beraberinde Merkez Valileri Aydın Nezih Doğan, Celalettin Lekesiz ve Devlet Sanatçısı Bayram Bilge Tokel ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Büyük’ü ziyaret etti.

Ziyarette ilimizde yapılan eğitim çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Güçlü ve beraberindeki heyet gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade etti, Ayrıca Anadolu Mektebi öğrencilerinin Çorum’da yaptığı Mustafa Kutlu panellerinin oldukça başarılı geçtiğini belirten heyet katkısından dolayı Milli Eğitim Müdürü Büyük’e teşekkür etti.

Öte yandan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de Milli Eğitim Müdürü Büyük’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube müdürlerinin de katıldığı ziyarette eğitim çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Abdurrahman Başbuğ da İl Milli Eğitim Müdürü Büyük’e nezaket ziyareti yaptı. Ziyarette ilimiz için birlikte yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim