24 Haziran seçimlerine sıkı bir çalışmayla hazırlanan AK Parti Milletvekili adayı Kavuncu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, Çorum Ticaret Borsası, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne ziyarette bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Kavuncu beraberindeki heyet ilk olarak TSO’ya giderek Çetin Başaranhıncal ile görüştü. İlk olarak TSO’nun birimlerini gezerek personelle sohbet eden Kavuncu ülkelerin kalkınmasında en önemli unsurun ekonomi ve bunun lokomotifinin ise esnaf, sanayici ve işadamları olduğunu vurgulayarak, “Esnafsız, tüccarsız ve sanayisiz ülke olmaz. Güçlü ülke güçlü ekonomiyle olur” şeklinde kaydetti. Kavuncu’yu uzun yıllar STK’larda görev yaptığı için iyi bildiklerini kaydeden Başaranhıncal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kavuncu ve beraberindeki heyet daha sonra Ticaret Borsası Başkanı Naki Özbukat ile biraraya geldi. Borsa birimlerini gezerek çalışanlarla selamlaşan Kavuncu ülkeyi kalkındırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Borsa Meclis Başkanı Yılmaz Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette tarımsal desteklerin üretim bazlı olması gerektiğini söyleyen Özbukat ile Kavuncu’ya teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili adayı Kavuncu daha sonra ÇESOB Başkanı Recep Gür’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. Seçilmesi halinde TBMM’de esnafın sesi olacağını söyleyen Kavuncu, esnafın toplum için önemini bildiklerini vurguladı.

ÇESOB Başkanı Gür de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Kavuncu ve beraberindeki heyet son olarak MÜSİAD Çorum Şubesi’ni ziyaret etti. Burada Mücahid Ahmet Köksal ile görüşen Kavuncu, MÜSİAD’ın sanayici ve işadamların biraraya geldiği önemli bir STK olduğunu vurguladı. Kavuncu 24 Haziran seçimlerinin ülke için önemine de değinirken, Köksal da ziyaret nedeniyle Kavuncu’ya teşekkür etti.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim