Yasir Küçük önceki gün parti il binasında düzenlediği toplantıda aday adaylığını kamuoyuna açıklarken, 40 yıllık hayat tecrübesini toplumun hizmetine sunmak için siyasette var olmak istediğini dile getirdi.

AK Parti İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısına İl Başkan Yardımcısı Salih Osman Fındık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile bazı partililer katıldı. Devlet Bahçeli’nin çağrısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından erken seçim kararının alındığını hatırlatarak AK Parti Çorum teşkilatları olarak Mecitözü’nden seçim startını verdiklerini ve tüm teşkilatları ile seçime hazır olduklarını söyleyen Fındık, 24 Haziran’da Çorum’dan Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde destekleyerek ilk turda yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceklerini söyledi.

Salih Osman Fındık, 24 Haziran seçimleri kapsamında partilerine aday adaylarının büyük ilgisi olduğunu da belirterek bu kapsamda genç işadamı Yasir Küçük’ün de aday adaylığını açıklayacağını ifade etti.

Daha sonra sözlerine “Güçlü Türkiye ve Güçlü bir Çorum için bende varım” diye başlayan Küçük, “15 Temmuz’daki hain FETÖ hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın yaptığı mücadelede beraberinde olduğumuzu göstermek için bir vatan evladı olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğini hissettik. Sahip olduğumuz imkân ve donanımımızı Çorum özelinde ülke genelinde milletimizin hizmetine sunmak amacıyla aktif siyaset yapma kararı aldık” dedi.

Seçim kararının ülke güvenliği için alındığını, ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesabı olan haçlı zihniyetli dış mihrakların oyunlarını bozma adına alınan bu kararı önemsediklerini belirten Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletin bağrından çıkan, dini ve milli değerlerin hizmetine kendini adamış dava insanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu bütün hainlerin hesaplarını bozmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçmesiyle artık vesayet dönemin biteceğini bilen ve gören menfaat grupları son hamlelerini yapmak için ülke içinde gizli ajandalarında ne kadar haince plan varsa onları sokağa taşımak için kol kola girdiler. Tüm bu nedenlerden dolayı ama en önemlisi de ülkenizin beka sorununa çözüm anlamına gelecek olan 24 Haziran seçimi çok önemlidir. Bu kapsamda yaptığımız istişare ve istihareler sonunda zihni kodlarımızın ve sahip olduğumuz değer yargılarının karşılığı olduğuna inandığımız, kutsal değerleri dikkate alarak siyaset yürüten AK Parti’den siyaset yapmaya karar verdim. Allah nasip, yetkililer takdir, milletimiz teveccüh ederse, milletimizin hizmetinde gece gündüz demeden koşturacağız, az uyuyup çok çalışacağız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.

Halka hizmetin Hakka hürmet ve ibadet olduğuna inanıyoruz. Millete hizmet sonucu ortaya çıkacak memnuniyetin, Allah’ın rızasına ulaşmada en önemli husus olduğuna inanıyoruz. Siyaseti hürmet görmek için değil, hizmet üretmek için yapacağız. “Güçlü Türkiye ve Güçlü Çorum” için 2023 hedeflerine doğru koşup, koşturacağız. Çorum’a hizmet etmiş, başta geçmiş dönem siyasetçiler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederek, milletimizin menfaatine, halkımızın ihtiyacına uygun projelerle siyasete yeni bir nefes katacağız. Sürekli halkımızın arasında bulunarak, vekâletin sahibini dinleyip, dertlerine çözüm arayacağız. Seçimleri beklemeden milletimize sık sık hesap vererek, güven tazeleyeceğiz. Halka hizmet için siyaset yapma kararı alan herkesi kutluyorum. Siyasetin özel hesaplar için değil, idealleri hayata geçirmek, halkı memnun etmek ve milletin dertlerine çare olmak için yapılması gerektiğine inanarak vekâlete talip oluyoruz. Çocukların, gençlerin, yaşlıların, engellilerin, kimsesizlerin ve hanım kardeşlerimizin sorunlarıyla, ilimizin problemlerini biliyoruz. Milletimizin içinden geliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin fiili ve lisani dualarını bekliyor, AK Parti felsefesi ve kadrolarıyla, milletimizin hizmetinde biz de varız diyoruz.”

Küçük daha sonra alkışlarla aday adaylığı dosyasını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Osman Fındık’a teslim etti.

KANDİL MESAJI

Öte yandan bu gece idrak edeceğimiz Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yasir Küçük, Ramazan'ın müjdecisi, Cenab-ı Hakk'ın dünya semasına rahmetiyle tecelli ettiği Berat Gecesi’nin tüm İslam âlemi ile Çorum’a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Küçük; “Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını Bu duygular içinde bütün hemşehrilerim ve İslam Aleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, insanlığın barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

YASİR KÜÇÜK KİMDİR?

06.04.1979 Çorum doğumlu. İlkokulu Milli Eğitim Vakfı İlkokulunda Ortaokul ve Liseyi Çorum İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Askerlik görevini Burdur Merkez’de yapan Küçük, 2000 yılından itibaren aile şirketi Ay-Bike Turizm’de hac ve umre direktörü olarak görev yaptı. Yasir Küçük, orta düzeyde Arapça biliyor. Evli ve 4 çocuk babası.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim