Çorum’da otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Karataş Otomotiv’de düzenlenen lansman ve deneme sürüşü etkinliği büyük ilgi gördü.
Hyundai Plaza’da satışa sunulan Yeni Tucson hakkında tanıtıcı bilgiler veren Hyundai Yetkili Satıcısı Çorum Karataş Otomotiv Satış Müdürü İbrahim Saçmacı; yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunan Yeni Tucson’un 177 beygirlik benzinli turbo motoruyla hem gençleri hem de kendini genç hissedenleri heyecanlandırdığını söyledi.
79 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Yeni Tucson’un güvenlik ve konfor donanımlarıyla da öne çıktığını ifade eden Saçmacı, “Yeni Hyundai Tucson, şeritte kalma sistemi, kör nokta uyarı sistemi, dört koltukta ısıtma, ön koltuklarda havalandırma, değişken direksiyon modu, yeni teknoloji çift LED ön farlar ve üstün sürüş özellikleri gibi tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek özellikleriyle Hyundai’nin SUV tecrübesini ve marka DNA’sını yansıtıyor” dedi.
Hyundai Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, 12 ve 13 Eylül 2015 tarihlerinde Yeni Tucson test sürüş günleri düzenleneceğini belirterek, Çorum halkını Ankara Yolu 3. km’de bulunan Hyundai Plaza’ya davet etti.
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim