Çorum'da ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ceylan, Greyder Ayakkabı Fabrikası yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

Beraberinde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile birlikte Ankara Yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Greyder Ayakkabı firmasını ziyaret eden Ceylan, fabrika sahipleri Mustafa Kavlu ve Süreyya Kavlu ile sohbet etti. Ziyaret sırasında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Duran Cesur da hazır bulundu.

Bilindiği üzere İskilip ilçesinde uzun süredir üretim yapmakta olan Greyder, ikinci üretim tesisini Çorum merkeze açmıştı. 7 bin metrekare kapalı alanda üretime başlayan tesiste yüzlerce işçi istihdam edilirken, günlük 2 bin civarında da ayakkabı üretimi hedefleniyor.

Ziyarette, Firma Sahibi Mustafa Kavlu ve Süreyya Kavlu ile görüşen Milletvekili Ceylan ve beraberindekiler, Çorum’a yaptıkları yatırım ve sağladıkları katma değerden dolayı teşekkür ettiler.

Ayakkabı imalatı sektöründe erişilebilen son teknolojiyi Greyder’in yeni fabrikasında kullandıklarını vurgulayan firma sahipleri, tesiste ayrıca bir adet outlet mağazası ve bir adet de kafeterya bulunduğunu bildirdi. Türkiye genelinde 33’ü franchising olmak üzere toplam 82 mağazalarının bulunduğunu, bu mağazalarda satılan ürünlerin İskilip, Çorum ve bir de İzmir’de bulunan fabrikalarda üretildiklerini belirten firma yöneticileri, ayrıca bazı komşu ülkelerde de mağazalarının bulunduğunu sözlerine ekledi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Greyder’in; Çorum’un girişine kimlikli, vitrin mahiyetinde bir bina yaptırdığını, bu bina sayesinde dışarıdan gelen insanların Çorum’a güzel bir izlenim ile girdiklerini söyledi.

Milletvekili Ceylan ise Çorum’un İskilip ilçesinden doğan Greyder markasının bugün sınırların ötesinde bir üne kavuştuğuna şahit olduğunu ifade ederek, “Çorum’dan bu tür markaların çıkması bizleri gururlandırıyor. Büyük şehirlerde, büyük alışveriş merkezlerinde Greyder’in mağazalarını görmek bizleri onurlandırıyor” dedi.

Ceylan, yatırım yapan, istihdam sağlayan, ekonominin çarklarının dönmesine katkıda bulunan tüm sanayici ve işadamlarının yanında olduklarını söyledi.

Milletvekili Ceylan ve beraberindekiler, Greyder'in üretim sahasını da inceleyerek, fabrika çalışanları ile sohbet etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim