Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Fatih Özbey'in de hazır bulunduğu ziyarette; Kuzey Kampusu'na yapılacak olan cami ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.
Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez; Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Çorumlu hayırseverlerin destekleri ile ortak bir proje haline getirilerek, üniversite gençliğine yakışır, modern ve fonksiyonel bir caminin yapılması için destek vereceklerini ifade ederek caminin şimdiden hayırlı olmasını diledi.
Milletvekili Ceylan da; Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in üniversiteye yapılacak camiye vereceği katkılar için teşekkür ederek, hayırseverlerin de çok büyük destekler vereceğine inandığını belirtti. Ceylan, caminin kısa sürede hızla tamamlanarak hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın son dönemlerde yurt içi ve yurt dışında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ve Hitit Üniversitesi Kuzey Kampusu'na yapılacak olan caminin yapımında sağlayacakları desteklerden ötürü teşekkür etti. Rektör Alkan, İl Müftülüğü'nün de üniversitenin lisansüstü çağrısını önemsediklerini ve bu çerçevede çalışmalar yapmayı planladıklarını belirterek ortak projelerin devam edeceğini söyledi.
Prof. Dr. Mehmet Görmez ayrıca; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Ceylan'a, Rektör Alkan’a ve Yrd. Doç Dr. Özbey'e çalışmalarında başarılar diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim