Vali Ahmet Kara ve eşi Mesude Kara, Garnizon Komutanı J. Alb. Metin Özbek, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, Sakatlar Derneği Başkanı Yusuf Hoşnut, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Kürşad Abid Ahıshalı, Çorum Spastik ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ile çok sayıda engellinin aileleriyle birlikte katıldığı eğlence programını Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü organize etti.
Engelli çocukların özellikle protokol üyelerine yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Özel Eğitim Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi ve Anadolu Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin el işi göz nuru eserlerinin bulunduğu serginin açılışı ile başladı.
Sakatlar Derneği Başkanı Yusuf Hoşnut ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer’in konuşmaları ile devam eden programda sırasıyla Eray Alnıak’ın yönetimindeki Engelli Yaşam Merkezi öğrencilerinin müzik dinletisi, Çorum Özel İşitme Engelli Meslek Lisesi öğrencilerinin illüzyon gösterisi, Kale Özel Eğitim Uygulama öğrencilerinin folklor gösterisi ve Anadolu Özel Eğitim Merkezi’nin müzik dinletisi yer aldı.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim