Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya, AKP Çorum Teşkilatı’ndan 27 otobüs, 12 minibüs ve 21 taksiden oluşan toplam 60 araçlık bir konvoyla yaklaşık 2000 partili katılım sağladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum teşkilatlarının salondaki coşkuya ortak olduğunu belirterek, “İnşallah bu tanıtım toplantısının heyecanıyla bizler de Çorum’da 4 Mart 2017 Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın katılımıyla İl Danışma Meclisini gerçekleştirerek referandum çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Çorum Teşkilatı olarak referandum çalışmaları kapsamında Çorum’u bir baştan bir başa dolaşacaklarını vurgulayan Karadağ, “Çorum’u bütün renkleriyle her zaman bir bütün olarak kabul ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşacağız. Kalbimizle milletin karşısına çıkacağız. Milletimizle gönül diliyle konuşacağız. Ayrıştırmayacak birleştireceğiz. Çorum olarak inşallah bütün seçimlerde aldığımız oylardan çok daha fazla oy alarak bu referandumu taçlandıracağız. Bizim teşkilat olarak buna inancımız tamdır. Çorum’a daha fazla hizmet etmenin bilinci içinde bir teşkilat olarak milletimizin huzur ve refahına katkı sağlamak ve milletimizin geleceği için son derece önemli olan referandum sürecinden başarıyla çıkacağız.” diye konuştu.

AKP’nin kuruluşundan bugüne kadar her zaman Hak için halka hizmet etme bilinciyle çalıştıklarını kaydeden Karadağ, “16 Nisan günü sandığa siyasi kimliğimizle değil, millî hassasiyetimizle, birliğimizle, kardeşliğimizle gideceğiz. Ecdadımızın kanıyla yoğrulmuş bu toprakları bir avuç çapulcunun hevesi ve nefsi duygularına milletimizi ezdirmemek için, terörü sonlandırmak için, Türkiye’yi güçlendirmek için, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek hediye etmek için, daha yaşanabilir bir Türkiye için, 15 Temmuzlar yaşanmaması için teşkilatlarımız ve halkımıza olan inancımızla evet diyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim