Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte “Hoş Geldin Bebek Projesi” uyarınca yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın eşi Feyza Aşgın ailelerin sevincine ortak oldu.

Feyza Aşgın, “Ailelerin en mutlu oldukları anlar, aralarına yeni fertlerin katıldığı anlardır. Bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek hem mutluluklarına ortak oluyoruz, hem de gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz. Dünyaya gözlerini yeni açan çocuklara ömür boyu sağlıklı ve huzurlu yaşamlar diliyoruz. Ailelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar bu proje kapsamında 20 bin 793 aileye ziyarette bulunuldu. Ziyaretlerimiz ara vermeden devam edecek” dedi.

Belediye olarak yeni doğanların olduğu kadar toplumun ulu çınarları olarak kabul edilen yaşlıların da yanlarında olduklarını belirten Aşgın “Ev temizliği konusunda ulu çınarlarımıza belediye olarak destek veriyoruz. İmkanları el vermeyen ve temizlik yapamayacak olan yaşlılarımızın ev temizliğini Çorum Belediyesi olarak yapıyoruz. Temizliğini yapmak yetmiyor bunun da bilincindeyiz. Zaman zaman onları ziyaret ederek bizlerden isteklerini dinliyoruz. Ulu çınarlarımızı mutlu etmek ve onların hayır dualarını almak bizler için çok önemli. Bu tür gönül belediyeciliği hizmetleri bu anlamda da ayrı bir öneme sahip” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim