Birbirinden güzel şiirleri seslendiren Gölge, daha önce hiçbir gösterisinde okumadığı “Kızım” şiirini de Çorumlularla paylaştı. Kız babası olan Talha Bora Öge’nin, kızı için yazdığı şiir salonda bulunanları, özellikle kız babası olanları duygulandırdı. Şiirlerde, coşkulu bir seyirci kitlesinin kendisine eşlik ettiği Talha Bora Öge, bir buçuk saat olarak planlanan sahnesini uzatarak yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldı.
Çorum’un kendisi için özel bir şehir olduğunu ifade eden Gölge, “Tüm, samimiyetimle söylüyorum bu kadar kalabalık, bu kadar heyecanlı, bu kadar muhteşem bir seyirciyi hiçbir şehirde görmedim. Ben gerçekten Çorum’u çok seviyorum, bunu da her fırsatta dile getiriyorum.” dedi.
Program sonunda, Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, ünlü radyo programcısı Talha Bora Öge’ye saat kulesi maketi hediye etti. Sahne sonunda Gölge, kitaplarını imzaladı ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi.

SOSYAL MEDYADAN ÇORUMLULARA TEŞEKKÜR
Sahne sonrası sosyal medya hesabından art ardına yaptığı paylaşımlarla Çorum halkına olan saygı ve sevgisini dile getiren Gölge, “Ey Çorumlular, siz bizim yüzümüzü ak ettiniz, Allah da sizin yüzünüzü ak etsin” diye yazdı.
Sahneden seyirciyle öz çekim yapan Gölge, çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşırken salonun doluluğu sebebiyle herkesi tek karede fotoğraflayamadığını bu nedenle iki ayrı özçekim yaptığını belirtti. Ünlü programcının bu paylaşımını yaklaşık 2 bin kişi beğendi, onlarca kişi de yorum yapıp paylaştı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim