Konusu üzerine ülkedeki en önemli ve başarılı uzmanlardan biri olan Glutensiz Şef Süleyman Engin’in glutensiz tarifler verdiği toplantıya Çorum Çölyak Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda glutensiz beslenmeye ilgi gösteren vatandaş katıldı.

Başkan Hacer Kesici’nin selamlama konuşmasından sonra sunumunu gerçekleştiren Glutensiz Şef Süleyman Engin çok özel tariflerini paylaşarak soruları cevapladı. Şef Süleyman Engin’in samimi ve alçak gönüllü tavırları tüm katılımcılar tarafından taktirle karşılanırken yaklaşık 2 saat süren ve çok verimli geçen toplantı glutensiz kokteyl ile sona erdi.

Çorum Çölyak Derneği tarafından yapılan açıklamada Şef Süleyman Engin’in Çorum’a gelmesini ve kurulan glutensiz mutfakta eğitim vermesini sağlayarak bu projeye destek olan başta AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan olmak üzere, tüm siyasilere, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü yöneticilerine ve İl Müdürü Mustafa Bayrak’a teşekkür edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim