AKP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Poyraz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Öztekin’in de hazır bulunduğu ziyarette milletvekili adayı Kurt, üniversitelerin ülkelerin gelişimindeki en önemli itici güçlerden birisi olduğunu, bu anlamda Hitit Üniversitesi’nin de ilimizin ve bölgemizin gelişimine büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.
Oldukça genç olmasına rağmen, kısa sürede Hitit Üniversitesi’nde hızlı gelişmeler kat edildiğini ifade eden Kurt, Hitit Üniversitesi’ne ellerinden geldiğince destek vermekten büyük bir mutluluk duyacaklarını söyledi.
Ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkürlerini ileten Rektör Alkan ise, Hitit Üniversitesi’nde kısa sürede yaşanan gelişmelerin ilimizin tüm paydaşları ile hep birlikte yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını belirtti.
Prof. Dr. Alkan ayrıca, Hitit Üniversitesi ile milletvekili adayı Kurt’un birlikte yaptığı ve ilimizde önemli bir eksiklik olan çölyak hastaları için glutensiz ekmek üretimi projesinde sona gelindiğini belirterek böylesi önemli bir projedeki işbirliğinden dolayı da teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim