Şekerim Organizasyon, “sosyal sorumluluk projesi” kapsamında “Temiz Giysi Kampanyası” başlattı.
Şekerim Organizasyon Sahibi Zeynep Yarımca, Yunus Emre’nin “Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil” şeklindeki güzel sözünden yola çıktıklarını belirterek, toplayacakları giyecekleri Türk Kızılayı’nın Çorum Giyim Evi’ne ulaştıracaklarını söyledi.
“Sizin hiç giymeyeceğiniz elbiseleriniz, başkalarının çok ihtiyaç duydukları giyecekler olabilir” diyen Zeynep Yarımca, şöyle konuştu:
“Topluma, ülkemize sorumluluğumuzu farklı alanlarda elimizden geldiği kadar yerine getirmek, toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı yaygınlaştırmak istiyoruz.
Bunun için başlattığımız Temiz Giysi Kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacağız. Hiç giyilmemiş ya da kullanılabilir durumdaki giysilerinizi bize ulaştırın, biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.
Topladığımız giysileri tek tek kontrol edip, gerekli düzenlemeleri yapıp Türk Kızılayı Çorum Giyim Evine ulaştıracağız.”
Zeynep Yarımca, kampanyanın 20 Kasım’a kadar devam edeceğini, 213 44 44 numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini bildirdi.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim