Daha önceki seçimlerde uygulanmayan bir yöntemle seçimlere hazırlanan CHP Çorum Örgütü; başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından aday adaylarına bireysel olarak çalışma startını vererek, sahaya yönlendirmişti.

CHP Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, Aralık ayının ilk haftasında başladığı seçim çalışmalarını esnaf ve ev ziyaretleri ile sürdürürken, 18 Ocak 2019 tarihinden itibaren sahaya inen İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Aday Adayları da kentin dört bir yanında farklı propaganda yöntemleri ile seçmenle buluşmaya devam ediyor.

CHP Örgütü’nden edindiğimiz bilgiye göre; başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından İl Genel ve Belediye Meclisi aday adayları da sahaya inerek, seçim çalışmaları kapsamında seçmenle buluşmaya başladılar.

Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’ın çalışmalarını özellikle partinin oy alamadığı mahallelerden başlamak üzere seçmenlerle bire bir buluşmaya ağırlık vermesi dikkat çekerken, İl Genel ve Belediye Meclisi aday adayları da kentin dört bir yanında gerek kendilerini tanıtma, gerekse seçimi almaları halinde nasıl bir yönetim anlayışı ile Çorum’u yönetecekleri konusunda seçmenlerle görüş alışverişinde bulunmayı sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını bireysel olarak, daha çok kendilerini tanıtmaya yönelik sürdüren İl Genel ve Belediye Meclisi Aday adaylarının önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek sıralamanın ardından da ekip halinde sürdürecekleri bildirildi.

Seçim çalışmaları hakkında görüşlerine başvurduğumuz CHP’li aday adayları, sahada çok olumlu tepkiler aldıklarını, gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını, özellikle bugüne kadar partilerine oy vermeyen yurttaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirttiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim