Ceylan mesajında, “Mesai gözetmeksizin görevlerini hakkaniyetli şekilde icra eden gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum.” dedi.

Gazetecilik mesleğinin zor olduğu kadar güzel bir meslek olduğunu kaydeden Milletvekili Ceylan, kutlama mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Mesai gözetmeden, yağmur çamur demeden çalışan gazetecilerimizin değerleri tartışılmazdır. Demokrasinin vazgeçilmez birer unsurları olan gazetecilerimiz; milletimize hayatın her alanında olan gelişmeleri aktarıyor. Siyasi, ekonomi, kültürel, sosyal alanda ülkemizin gelişimine önemli derecede katkıları bulunuyor. Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir. Gerçek gazeteci, toplum yararını gözeten ve koruyandır. Çorum ilimizde zaman mefhumu gözetmeksizin, basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki ve ilimizdeki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda; ilimiz ve ilçelerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, ülkemizin menfaatleri, milletimizin çıkarları doğrultusunda gerçeklerin peşinden koşarak, toplumu aydınlatan tüm gazetecilerin 21 Ekim Gazeteciler Basın Bayramını kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim