Ece Holding bünyesinde, seramik vitrifiye üretimi alanında elde edilen bilgi ve tecrübe ile kurulan vitrifiye seramik sektörü için makine, ekipman ve sistemler üreten teknoloji firması Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Fuar boyunca katılımcılardan büyük ilgi gören Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.
1979'dan bu yana 3 yılda bir düzenlenen ve Messe München GmbH tarafından organize edilen Ceramitec 2015’e katılan Genitec, yenilikçi ve üretimi zor yüksek teknolojili makineleri ile katılımcılardan büyük ilgi gördü.
20-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Fuarına 42 ülkeden 613 katılımcı firma stand açtı. Üreticilerden tedarikçilere ve araştırmacılara kadar sektörün farklı alanlarındaki çalışanları bir araya getiren fuarı 16.773 kişi ziyaret etti. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği fuarda Genitec, fuara katılan az sayıda Türk teknoloji firmasından biri oldu.

OTOMATİK ROBOTLU SIRALAMA TEKNOLOJİSİ İLE FUARIN GÖZDESİ OLDU
Fuarda sergilediği makine, ekipman ve üretim teknolojileri ile katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören Genitec, klasik döküm teknolojilerinden basınçlı döküme, kurutma ve tünel fırın gibi ürünleri ile seramik vitrifiye üretiminde gereksinim duyulan her türlü çözümü sunuyor. Otomatik robotlu sıralama teknolojisi ve basınçlı klozet döküm makineleri, Genitec’in fuarda en çok ilgi gören ürünleri arasında yer aldı.
Ceramitec’in tüm dünyadaki profesyonelleri bir araya getirdiğini ve Almanya pazarında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Genitec Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz, “Fuarlar kendimizi tanıtmak ve yeni işbirlikleri gerçekleştirmek için büyük fırsatlar sunuyor. Bu nedenle de dünyanın en prestijli fuarlarını takip ediyor ve bir Türk firması olarak Ceramitec’te bulunmaktan gurur duyuyoruz. Genitec’ in bu sektörün daha da büyümesi ve gelişmesi için üzerinde çalıştığı yeni makine ve teknolojileri bu fuarda tanıtma imkanı bulduk. Gerek sektöre gerekse müşterilerimize uzun vadeli fayda sağlayacak teknolojiler geliştirmeye ve adımızdan sıkça söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim