Çorum Belediyesi ekipleri şimdi de Gazi Caddesi ile Milönü’nün irtibatını sağlayan ve şehrin trafik akışının yoğun olduğu caddelerinden biri olan Kulaksız Sokak’ı genişleterek asfalt çalışmasına başladı.

Gazi Caddesi’nden başlayan ve Gazipaşa İlkokulu önünden geçerek Milönü’nde Askerlik Şubesi önüne çıkan Kulaksız Sokak’ta uzun süredir yol genişletme çalışması sürdüren Belediye ekipleri altyapıyı bitirerek yolu asfalta hazır hale getirmişti. Belediye ekipleri şimdi de yolun asfaltını atmaya başladı.

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ile Kulaksız Sokak üzerinde faaliyetlerini sürdüren mahallenin tanınmış simalarından işadamı Sadık Karabacak, oğul Ali Karabacak ve diğer esnaflar da biraraya gelerek yolun asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ali Karacabak, “Yeniyol Mahallemizin asfaltlanarak modern bir hale getirilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Zeki Gül’e, Başkan Yardımcımız Alper Zahir’e, asfalt şantiye şefi Oktay beye, Mahalle Muhtarımız Seydi Demiray’a ve emeği geçen tüm işçi kardeşlerimize mahallemiz halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim