Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Turhan Candan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgöz, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Spor Müdürü Nadir Solak, Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Edebiyat Öğretmeni Serhat Özütürker’in sunuculuğunu yaptığı programda öğrenciler gitar ve keman gösterisi, şiir dinletisi ve hazırladıkları tiyatro oyunu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Baştan sona büyük bir ilgi ile takip edilen program sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de gençlik merkezindeki eğitim gören öğrencilerle birlikte sahneye çıkarak bu coşkuya eşlik etti.
Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerindeki çeşitli kurslara katılan gençlerin hazırladığı “Zaferin 100. Yılında Fedakârlığa Saygı” programından sonra konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Mahalle Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezlerine Çorum halkı tarafından gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Beş mahallede faaliyet gösteren kültür ve gençlik merkezlerinden yaklaşık 3.000 çocuk ve 2.750 kadının faydalanmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Külcü, Buhara Kültür Merkezi’ne de 1.500 kadın ve 1.250 gencin derslere devam etmek için başvuruda bulunduğunu belirtti.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim