Proje kapsamında Alaca’ya bağlı Yüksekyayla Köyü İlkokulu, Suludere Köyü İlkokulu ve Küçükhırka Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye seti, kıyafet, ayakkabı ve oyuncak yardımı yapıldı.
Ayrıca okul kütüphanesine Gençlik ve Spor Bakanlığı yayınlarının çıkarttığı okuma kitapları hediye edildi.
Kampanya ile ilgili Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nden İsmail Şahan şu açıklamalarda bulundu:
“Gençlerimizin ve Gençlik Liderlerimizin girişimleri ile başlatılan kampanya yine onların destekleri ile büyümeye devam ediyor. Bu kampanya da gençlerimiz cadde cadde, sokak sokak, dükkân dükkan gezerek ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım topladılar. Bugün de topladıkları yardımları öğrencilere kendi elleri ile dağıtarak minik yüzleri gülümsettiler.
Kampanyamıza desteklerini esirgemeyerek bize imkânlarını sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger’e, Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Aslan’a, Genç Müsiad Çorum Şubesine ve Başkanı Alper Tığlı’ya, Yunus Market, ERKA Kâğıt Kırtasiye, Babacan Giyim, NFK Gençlik Merkezine ve destek sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim