Doğa Koruma ve Milli Parklar Çorum Şube Müdürü Mustafa Gözler, Çorum Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ömer Arslan ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çatak Tabiat Parkında incelemelerde bulunan Başkan Aşgın, kısa süre içerisinde fizibilite çalışmalarını tamamlayıp Gençlik Kampları Projesine başlayacaklarını söyledi.

“Ülkemizin en büyük zenginliği geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir.” diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirecekleri Gençlik Kamp Merkezleri yapmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Seçim öncesi gençlere yönelik verdikleri sözler arasında olan Gençlik Kampları projesinin hayata geçmesiyle birlikte gençlerin hem sağlıklı bir şekilde zihinsel ve bedensel gelişimlerini tamamlamaları hem de sosyalleşmeleri için çok önemli bir merkezi Çorum’a kazandırmış olacaklarını ifade etti.

Çatak Tabiat Parkı içerisinde belirledikleri alan içerisinde Gençlik Kamplarını inşa edeceklerini ifade eden Başkan Aşgın, “Seçim dönemi verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Bu sözlerimizden biri de Gençlik Kampları idi. Başkan Yardımcılarımız ve ilgili personelimizle birlikte Çorum'umuza kazandıracağımız Gençlik Kampları için inceleme çalışması yaptık.” dedi.

Proje üzerinde yoğun olarak çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıklamış olduğu Gençlik Kamplarımızla ilgili ilk çalışmayı başlatıyoruz. Gençlerimizi belirli programlarla kamplara alıp onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim