Ceylan, 2018 yılı bakım onarım çalışmaları kapsamında KDV dâhil 202 milyon 842 bin liraya bakım onarım ihalesi yapılan Çorum Merkez Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu’nun önümüzdeki eğitim-öğretim yılında ıslak zemin ve eklentilerinin daha modern bir hale getirilerek öğrencilerin misafir edileceğini dile getirdi.

Öğrencilerin daha iyi ortamlarda, daha iyi eğitim almalarını sağlayacak çalışmaların yapıldığını ve okulların ihtiyaçları doğrultusunda yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Ceylan; Fatih Anadolu Lisesi doğalgaz yoğuşmalı sistemine dönüşüm işleminin 2018 yılı bakım onarım çalışmaları kapsamında ihale edildiğini açıkladı.

Milletvekili Ceylan, fiziksel mekânların daha nitelikli hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ve Buharaevler Mahallesi’nde bulunan Mustafa Kemal Ortaokulu dış cephe ihalesinin de yapıldığının bilgisini verdi. Ceylan, KDV dâhil 219.775.000 TL’ye ihale edilen yenileme çalışması doğrultusunda okulun yenilenen yüzü ile önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerini karşılayacağını kaydetti.

Ayrıca Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 32 derslikli lise binası ve bünyesindeki spor salonunun Çorum’a yakışır bir eser olduğunu ifade eden Ceylan; “Gençlerimize ve dolayısıyla geleceğimize olan yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim