Çorum Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Burak Boyraz ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Çorum Genç MÜSİAD Başkanı seçilen Ahmet Burak Boyraz, yeni dönemde gençlerin iş hayatına girmesi, öğrencilerin bölümlerine uygun iş alanlarında istihdam edilmeleri noktasında projeler hazırlayacaklarını ve bu yönde çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

“YÜZÜNÜZÜ GELECEĞE DÖNÜN”

MÜSİAD’ın kurulduğu günden bugüne kadar çizgisinden hiç bir zaman sapmadığının, hep milletin bulunduğu noktada yer aldığının altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Ben, mevcut olanı önemsemekle birlikte, bir sonraki kuşağın neler yapabileceği, neler yapması gerektiği konusuna her zaman değer verdim. Bu anlamda da Genç MÜSİAD’ı çok önemsiyorum. Sizlere bir ağabeyiniz olarak tavsiyem şudur: Bulunduğunuz noktalarda, yaptığınız işleri yarın yapacağınız daha büyük işlerin hazırlıkları olarak görün. Böyle yaptığınız zaman Genç MÜSİAD’a ve iş yerlerinize bir katkınız olur. Kendinize katkınız olur. Bunların toplamının vardığı nihai nokta ise milletin menfaati, ülkenin menfaati ve geleceğine yaptığınız katkıdır.” dedi.

YENİ ANAYASA GENÇLERE GÜVENİYOR

Gençlerin motivasyonunun kırılmaması gerektiğinin önemine değinen Belediye Başkanı Külcü, “Gençler referandumda oy vermeden önce yapılacak değişiklere şöyle bir baksalar o değişikliklerden sadece bir tanesi bile gençlerin ‘evet’ demesi için yeterli sebep teşkil ediyor. Bu Anayasa değişikliği ile devlet genç vatandaşlarına olan güvenini açıkça beyan ediyor. Seçilme yaşı 18’e düşürülüyor. Bu demek oluyor ki; devletim bana güveniyor. O halde gençlerimizin de bu değişikliği benim önüme getiren ve bana güvenlere ben de güvenmeliyim demesi ve bunun için evet demesi gerekir.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Genç MÜSİAD Başkanı Ahmet Burak Boyraz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye “Besmele” yazılı tablo hediye takdim etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim