Çorum Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda il genelinde yürütülen eğitim-öğretim çalışmaları görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, gençlerin daha iyi koşullarda yetiştirilmesi adına tüm kurum çalışanlarından özveri beklediğini ifade ederek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin daha iyi yetişmesi için gereken fedakârlığı göstermek zorundayız. Akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel faaliyetler ile destekleyerek vatanına, milletine bağlı gençler yetiştirmek için gerekirse 24 saat çalışmalıyız.” dedi.

Hiçbir öğrenciyi kaybetmeye tahammülleri olmadığını vurgulayan Büyük, “Bizler farklı bakış açıları, yeni yaklaşımlar geliştirerek, bugünün dünden daha iyi olması için çalışmalıyız. Yaptığımız işe hâkim olmalıyız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin daha iyi yetişmesi için gereken fedakârlığı göstermek zorundayız. Hiçbir öğrencimizi kaybedemeyiz. Destekleme yetiştirme kurslarının takibini yapalım. Akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel faaliyetler ile destekleyerek vatanına, milletine bağlı gençler yetiştirmek için gerekirse 24 saat çalışmalıyız. Okullarımızın huzurlu bir ortam olması için okul pansiyonlarını, ilçemizdeki okul servis araçlarının denetimlerini sık sık yapalım. Eğitim ortamlarımızın temizliği ve hijyeni noktasında da hassas olmalıyız. Okullarımızı her yönüyle yaşam alanı hâline gelmesi için birlikte çalışırsak ilçe olarak, il olarak, ülke olarak daha güçlü oluruz.” şeklinde konuştu.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı ve Liseye Geçiş Sistemi’nde yapılan değişiklikler hakkında da bilgi veren Seyit Ali Büyük, toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim