Kent konseyinin şehrimize büyük bir değer kattığını ifade eden Bekiroğlu, yapılacak güzel çalışmalara da destek verebileceklerini söyledi.
Son zamanlarda esrar, bonzai ve uyuşturucu madde kullanan gençlerin toplumda sayılarının bir hayli arttığını belirten Bekiroğlu, Kent Konseyi’nin gençleri korumaya yönelik bir çalışma başlatmasını istedi.
Bekiroğlu, “Uyuşturucu kullanan gençlerin bedbaht bir hayat yaşadıklarını görüyorum. Öncelikli olarak bu konuya değinerek, gençlerimizin bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları korumalı ve topluma tekrar kazandırmalıyız” dedi.
Gençler, engelli vatandaşlar ve ev kadınlarına yönelik de çeşitli etkinliklerin organize edilmesini isteyen Bekiroğlu, “Çocuklarımızı mutlu edecek etkinlikler düzenlemeli, gençlerimizin geleceğine ışık tutmalıyız. Ayrıca engelli vatandaşlarımızın rahat edebileceği ve sosyal hayata adapte olacakları özel bir program da hazırlamalıyız. Evlerinde çocuk bakan annelerimizi de düşünmek zorundayız. Hepimiz bir geminin içerisindeyiz. Önemli olan bu gemiyi birlikte ufka götürebilmektir” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim