Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nce organize edilen Ramazan ayına özgü Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler, çeşitli etkinliklerin yanı sıra düzenlenen gezilerle de katılmış olduğu illerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Ramazan ayına özgü Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler arasında yapılan kompozisyon yarışmasında birinci olan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üye gençlerinden Kevser Yücel ile Onur Yıldırım ve Gençlik Lideri Nazlı Mumcu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 4-14 Nisan 2017 Tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Umre ziyaretiyle ödüllendirildi.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları Dairesi Başkanlığı vesilesiyle düzenlediği gençlik kampları, gençlerimizi birleştirmesi, bütünleştirmesi ve kardeşlik dokularını kaynaştırması anlamında büyük önem arz ediyor. Biz de büyük önem arz eden bu konuya bir nebze katkıda bulunuyorsak ne mutlu bizlere. Gençlerimizin kamp süresini güzel geçirdiği gibi Umre süresini de güzel geçireceklerini ümit ediyorum. Ayrıca Diyanet İşleri Başkalığımıza da vermiş olduğu Umre ziyareti ödülünden dolayı çok teşekkür ederim ” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim