Şölene Vali Ahmet Kara, AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu, Cahit Bağcı, Garnizon Komutanı J.Kd. Alb Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, bazı daire müdürleri, okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, günün anlam ve önemine belirten bir konuşma yaptı.
Eğer’in konuşmasının ardından Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Bekir Sami Atik, “Şu Sonsuz Koşu” adlı şiiri seslendirirken, aynı okuldan Elif Ünlü isimli öğrenci ise “O Geliyor” isimli şiiri okudu.
Hitit Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile devam eden programda Hitit Üniversitesi BESYO aletli jimnastik gösterisi ve güreş dansı gösterisi yapıldı.
Hitit Üniversitesi Kafkas halk oyunları gösterisinin de beğeniyle izlendiği programda Spor İl Müdürlüğü sporcu gruplarının gösterisi yapıldı. Program Gaziantep yöresi halk oyunları, Gençlik Kupası basketbol turnuvası töreni ve güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri ile sona erdi.
(Erkan BAYATLI)






Editör: TE Bilisim