Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen, illerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen, ayda bir gün “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında sabah namazı buluşmasının üçüncüsü 24 Şubat Cuma günü gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde uygulanan projeyle ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, sadece gençlik merkezine üye gençleri değil,

tüm Çorumlu gençleri programa davet ettiklerini ifade etti. Gençlik Merkezi Müdürü Tığlı, sabah namazı sonrasında da katılımcılara çorba ikramında bulunulduğunu belirtti. Tığlı, “Gençlerin manevi eğitimini destekleyerek milli birlik ve beraberlik duygularını canlı tutmak amacıyla gerçekleştirilen bu gibi faaliyetlerle, gelecekte önemli görevlerde bulunacaklarına inandığımız gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin sosyal, kültürel, sportif ve milli değerler konusunda bilinçlenmeleri için adımlar atıyoruz. İlerleyen günlerde yapılacak olan sabah namazı programlarına da tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim