Türk Kızılayı işbirliğiyle “Kan Ver, Hayata Can Ver” sloganıyla hafta sonu gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Merkez üyesi gençler ve eğitmenler yoğun ilgi gösterdi.
Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, kan bağışının millî bir görev ve sorumluluk bilinci içinde gençlere kavratılmasının önemine değinerek, önümüzdeki günlerde sürdürülecek kampanyalarda daha fazla katılım beklediklerini ifade etti. Merkez Müdürü Tığlı, Sungurlu Gençlik Merkezi üyelerinin de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdiklerini bildirdi.
Çorum Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Senem Biçer ise ülke ve il genelinde kan bağışı kampanyalarının aralıksız sürdürüldüğünü hatırlatarak, “Türk Kızılayı her yerde kan bağışı kampanyası düzenliyor. Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi gibi bir gençlik oluşumunun da kan verilmesini teşvik etmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlemesini oldukça önemsiyorum. Özellikle gençlerin böyle bir organizasyonda bulunması, kan verme bilincinin oluşması açısından çok önemli.” ifadelerini kullandı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim