Kurduğu Dreamstalk yani “Hayal Et” platformu ile büyük ilgi gören ve bugüne kadar 35 bini aşkın hayali dinleyen Semih Yalman’ın 6 Mart 2018 Salı günü Çorum Doğa Koleji’ne geleceği öğrenildi.

Çorum Doğa Koleji’nde 6 Mart günü saat 14.30’da öğrencilerin hayallerini dinleyecek olan Semih Yalman’ın etkinliğine tüm lise öğrencilerinin katılabileceği belirtildi.

Doğa Koleji yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Dreamstalk yani “Hayal Et” gençlere hayallerini kalıplar dışında ifade etme fırsatı veren bir hayal platformudur. Asıl hedefi hayal kurmaya teşvik etmek, hayal kavramı algısını olumluya taşımak ve gençlere kalıplar dışında ifade imkanı sağlamaktır. Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde ve liselerde gerçekleşen Dreamstalk etkinliğine katılan öğrenciler hayal bulutunun üzerine çıkarak 1 dakika içerisinde hayalini anlattığı andan itibaren hayallerine gerçek olma fırsatı vermiş oluyor.

Bugüne kadar 35 bin hayal dinleyen Semih Yalman şimdi Çorum Doğa Koleji’nde öğrencilerin hayallerini dinleyerek onların gerçek olmasına fırsat verecek. Semih Yalman öğrenci seansının yanında akşam da Doğa Koleji velilerine yönelik düzenlenen bir seminere de katılacak.

Gillette, P&G, Boyner, Doğuş, İnci, GE, TAİK gibi bir çok yerli ve yabancı kurumda üst düzey yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği yapan Semih Yalman Doğuş Müşteri Sistemleri ve Zubizu nun kurucularından olup; Hacettepe, Emerson, Darden, Insead ve Harvard üniversitelerinde eğitim görmüş ve dünyada tek ve ilk sosyal girişim platformu DreamsTalk un (hayal et in) kurucusudur. Bugüne kadar 18 üniversite ve lisede kulüp kurmuş, 120 üniversitede 35 bin hayal dinlemiş ve 1.000 hayalin gerçekleşmesine destek olmuştur. Algı, marka değeri yaratma, bireysel inovasyon ve hayal gücü gelişimi konularında Koç Üniversitesi gibi Türkiye ve dünyada farklı üniversitelerde lisans ve lisansüstü seviyede dersler vermektedir. 2016 yılında çıkardığı “Hayal Et Ki Ol” kitabıyla beraber 15 kitap ve 10 müzik albümü olan Yalman aynı zamanda Harvard Business Review dergisinde köşe yazmaktadır” denildi.

Çorum Doğa Koleji yetkilileri katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe yoğun talep nedeniyle kayıt yaptırılması gerektiğini, hayallerine bir adım daha yaklaşacak öğrencileri katılım sertifikası da verileceğini dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim