Toplantıya, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çorum Valisi Ahmet Kara, AKP Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Alper Tığlı ile dernek üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan bir konuşma yaparak, genç işadamlarını kutladı. Toplantı, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal ile Şube Başkanı Alper Tığlı’nın selamlama konuşmaları ile devam etti.
Genç işadamları olarak çalışmayı, üretmeyi ve topluma pozitif katkı sağlamayı ahlaki bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade eden Tığlı, ülkede girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı da çok önemsediklerini söyledi.
Genç MÜSİAD Çorum Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda belirlenen yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
“Başkan Alper Tığlı, Başkan Yardımcıları Yusuf Kürkcü ve Fatih Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, Ömer Küçükaltan, Cihat Olur, Engin Avcı, Oktay Erkoç, Yunus Burak Özcan, Ahmet Burak Boyraz, Mustafa Böcek, Ali İlker Tosun, Yusuf Öztemiz ve Tuğrul Topuz”


(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim