Genç MÜSİAD tarafından İkinci Bahar Lokantasında yeni üyelerinde katılımı ile toplantı yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı, 5 Mayıs 1990 yılında kurulan MÜSİAD’ın artık çeyrek asırlık bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. Hem yurt içi hem yurt dışında büyüyen MÜSİAD’ın 11 bini aşan üyesi ve sahip olduğu 46 bin işletmeyle ülke ekonomisine omuz verdiğini ifade eden Tığlı, Türkiye'de 86; dünyada ise Çin'den ABD'ye Hollanda'dan, Senegal'e, Güney Afrika'dan Kolombiya'ya kadar 72 ülkede 164 noktada temsil edilen MÜSİAD’ın Çorum’da da giderek büyüdüğüne dikkat çekti.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte güzel Çorum’umuz ve ülkemiz için 2023 vizyonuna uygun hedeflerimizi inşallah daha güçlü kararlılıkla hep beraber yerine getirmek için uğraşacağız” dedi. Üniversite öğrencilerine yönelik istihdam ve staj programları için görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Tığlı, bu konularla ilgili en kısa sürede projeleri kamuouyuna açıklayacaklarını kaydetti. Ayrıca, genç iş adamları için çeşitli konularda eğitim seminerleri vereceklerini belirten Alper Tığlı, daha sonra Genç MÜSİAD’a yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

MÜSİAD’IN 25. YIL PASTASI KESİLDİ
Yeni üyelere MÜSİAD rozetlerinin takıldığı toplantıda MÜSİAD’ın 25. Kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Aynı gün doğum günü olan Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı içinde üyeler tarafından sürpriz bir doğum günü etkinliği yapıldı. Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı, yönetim kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD üyelerine nazik jestlerinden dolayı teşekkür etti.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim