Hıdırlık Talebe Yurdu’ndaki sahur programına Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alper Tığlı, Ankara Genç MÜSİAD Başkanı Samed Murat, Genç Müsiad Genel Sekreteri Halit Demirtaş, Genç Müsiad Genel Başkan Danışmanı Emre Metin, yönetim kurulu üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, MÜSİAD sivil toplum anlamında ülkeye çok ciddi bir şekilde kurulmuş ülkemizin hatta milletimizin bir umudu, temsilcisi konumuna gelmiştir. Genç MÜSİAD aslında böyle bir misyonla bunu geleceğe hazırlayacak bir misyon ile kurgulanmış yapı. Çorum’da da Genç MÜSİAD’ımız hamdolsun bu amacı çok güzel hizmet ediyor” dedi.
Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alper Tığlı da, “Genç MÜSİAD olarak köklü değerlerimize sahip çıkmayı, asli vazifemiz olarak görmekteyiz. Ramazan hayatımızın iyi yönde değiştiği ve geliştiği bir aydır. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin ve merhametin ete kemiğe büründüğü bu rahmet ayında, mala değil insana verilen değer anlayışı içinde; erdemli, özverili paylaşımlarımızla gelecek nesillere örnek olmalıyız. Kendimize dersler çıkartmalıyız. Yardımlaşmaların, hayır ve hasenatın çoğaldığı bu mübarek ayın heyecanı, sadece ülkemizi değil İslam coğrafyasının tamamını sarmasını temenni ederiz ancak; dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlar, on bir ayın sultanı Ramazan’a savaş, yokluk, baskı, şiddet ve işgallerin gölgesinde girmenin hüznünü yaşıyor. İslam Alemi’nin içinde bulunduğu zor koşullarının düzelmesi için dua ve niyazda bulunurken ülkemizde ve tüm İslam aleminde kardeşlik ikliminin daim olmasını diliyorum” dedi.





Editör: TE Bilisim