“Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale” konulu yarışma hakkında bilgi veren Genç Memur-Sen İl Başkanı Fatih Çınar, “Yarışma, şanlı tarihimizin ve binlerce yıllık köklü geçmişimizin birikimlerinden oluşan kültürel değerlerimizin doğru bir şekilde öğretilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması amacını taşıyor.” dedi.
Fatih Çınar, yarışmanın son başvuru tarihinin 26 Şubat olduğunu belirterek, il birincileri olarak dereceye giren mektupların kitap hâline getirilerek ücretsiz dağıtılacağını söyledi.
Mektupların Genç Memur-Sen İl Temsilcilikleri’ne teslim edilmesi gerektiğini aktaran Fatih Çınar, “Mektuplar, temsilciliği bulunmayan illerde ise Memur-Sen İl Temsilcilikleri veya Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlıklarına yapılacaktır. Genç Memur-Sen İl temsilciliklerimizin iletişim bilgilerine ‘http://gencmemursen.org.tr/temsilcilikler/’ adresinden, Memur-Sen İl temsilciliklerimizin iletişim bilgilerine ‘http://www.memursen.org.tr/temsilcilikler/’ adresinden ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlıklarına ise ‘http://www.egitimbirsen.org.tr/ebs/subelerimiz’ adresinden ulaşabilirsiniz. Genel Merkez’e yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.” diye konuştu.
Genç Memur-Sen İl Başkanı Çınar, il birincilerinin 4 Mart, Türkiye genelinde dereceye girenlerin ise 11 Mart’ta açıklanacağını dile getirerek, “Ülke genelinde ilk üç dereceye girenlere birer dizüstü bilgisayar, mansiyon ödülü olarak da bir kişiye tablet hediye edilecek.” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim