Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ve Akkent Gençlik Merkezinin Türk Kızılay’ı iş birliğiyle düzenlediği kan bağışı kampanyasına gençler ve aileleri yoğun katılım gösterdi.

“Kan Ver, Hayata Can Ver” sloganıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında, 14 Ekim 2017 tarihinde Mahmut Atalay Gençlik Merkezi bahçesinde Kızılay Çorum Şubesi Kan Merkezi’nin açtığı stantta gönüllü gençlerin katılımlarıyla kan bağışı gerçekleştirildi.

Program sonunda, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ve Akkent Gençlik Merkezi çalışanlarının yaptığı açıklamada; “Türk Kızılay’ı dünyanın dört bir yanında yaptığı faaliyetlerle bizlere gurur veriyor. Gençlerimize örnek oluyor. Bizlerde Mahmut Atalay Gençlik Merkezi ve Akkent Gençlik Merkezi olarak kan verilmesini teşvik etmek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Kampanyamız Türk Kızılay’ına destek vermek yardımcı olmak ve hem toplumumuz hem gençlerimiz için bir farkındalık oluşturmayı hedeflemekteydi. Yapılan bağış miktarıyla da bu hedefe ulaştığımızı görüyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim