Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve TOBB İl Gençlik Girişimcilik Kurulu tarafından gerçekleştirilen ‘10’da 10’ etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği ziyarette SBMYO İşletme Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi Fatih Şanöz de hazır bulundu.

Ziyarette, SBMYO’da okuyan öğrencilerin okuldaki eğitimlerine ek olarak alanında uzman kişilerin tecrübelerini aktarmasına imkân tanıyan bu etkinliğin önümüzdeki eğitim döneminde de daha güçlü bir şekilde devam edilmesinin gerekliliği üzerinde duruldu.

SBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TOBB İl Gençlik Kurulu Başkanı Elvan Can Çubuk ve üyelerine faaliyetlerin başarısı ve öğrencilere verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu kapsamdaki işbirliği ve faaliyetlerimiz geçmiş olduğumuz dönemdeki etkinliklerden daha güçlü bir şekilde devam edecek. Bu dönemdeki faaliyetlere Meslek Yüksekokulumuzun diğer programları da aktif olarak katılacak, bu sayede daha başarılı sonuçlar alacağız.” diye konuştu.

TOBB İl Gençlik Kurulu Başkanı Elvan Can Çubuk ise “Ülkemizin gelişimi ve kalkınması için bu çalışmalar oldukça önemli. Geleceğin girişimcileri olacak genç nesillerin hayata hazırlanmaları ve eğitimleri için yaptığımız faaliyetlere her zaman destek olduğu için SBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim